powertraject

We ontwikkelden het powertraject samen met onze technische coaches. Het is bedoeld voor schoolverlaters en mensen die hun loopbaan willen heroriënteren naar softwareontwikkeling.

We stomen hen klaar voor een functie als junior developer. Daarbij besteden we aandacht aan de technische kennis die je nodig hebt, maar ook aan de soft skills waarmee je bij onze klanten het verschil maakt.

Het traject is al heel succesvol gebleken. Het is een belangrijke troef in ons aanbod aan potentiële medewerkers en maakt integraal deel uit van onze werking.

 

selectie

We selecteren onze kandidaten volgens een vaste procedure. Daarin evalueren we hun technische vaardigheden en soft skills.

 

opleiding

In samenspraak met de coaches en eventueel de toekomstige opdrachtgever stippelen we een traject uit dat onze nieuwe collega klaarstoomt voor een eerste stap in de wereld van de consultancy.

In dat traject kunnen verschillende zaken zitten, zoals externe opleidingen, online resources, boeken, pair programmings en doelgerichte opdrachten.

coaching

Onze technische coaches en de loopbaancoach volgen onze collega’s in het powertraject nauwgezet op. We evalueren continu of het opleidingstraject op schema ligt.

certificatie

Om onze opleidingen maximaal te benutten en onze collega’s een duwtje in de rug te geven bij de start van hun carrière, vragen wij van hen om zich te certificeren in het domein van hun opleiding.

selectieprocedure

1

Kennismaking

2

Technisch gesprek

3

2 assessments

4

Afronding

Codesense is een betrokken .NET first competence center. Onze mensen voelen zich snel thuis in onze warme omgeving. Samen vormen we je tot een sterke consultant die een meerwaarde kan bieden bij een klant.

contact

Prins Boudewijnlaan 43
2650 Edegem

+32 (0)3 500 17 76
hallo@codesense.be


BTW BE0741508382

© 2020 - codesense - .NET Competence Center - privacybeleidcookiebeleid