werken bij codesense?

Bij codesense ben je niet zomaar een werknemer. Je wordt als het ware een deel van onze familie, of een ‘codesenser’ zo je wil. Bij codesense gedijen we niet in een hiërarchische structuur. We hebben een vlakke structuur. We zijn een betrokken organisatie die om haar medewerkers geeft en die hen helpt. Je kunt ons altijd aanspreken en we vragen ook geregeld naar feedback. Die is voor ons immers van goudwaarde. Het is door die feedback dat we codesense en jou het best bij elkaar doen passen.

 

betrokken

We zijn betrokken en toegewijd. We volgen onze ‘codesensers’ van nabij op. Ben je gelukkig bij codesense en bij je klant? Haal je genoeg voldoening uit je werk? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? We stellen je die vragen omdat we je willen helpen.

We vinden een goede work-life balans belangrijk. Groei is belangrijk, maar niet het enige dat telt. Er kunnen zich momenten in je leven voordoen waarop je focus meer verschuift naar je privéleven. Op zo’n momenten is het onze taak om je niet extra te belasten. Je krijgt de ruimte om je privézaken aan te pakken. Ook op die momenten zijn we er voor jou.

begeleiding

Begeleiding staat centraal bij codesense. We schenken aandacht aan technische opleidingen, maar ook aan de ontwikkeling van soft skills. Want een programmeur is meer dan iemand die ‘enkel maar wat code schrijft’, zeker als het ook een consultant is.

We hebben enkele technische coaches die samen met jou een groeitraject uitstippelen. Daarin geef je zelf het tempo aan. In een groeitraject kunnen verscheidene zaken zitten, zoals een pair programming, conferenties bijwonen, externe opleidingen volgen, boeken lezen en video’s bekijken.

Een groeitraject staat bij ons niet in steen gebeiteld. Gaandeweg kom je soms tot andere inzichten of wijzigen je interesses. Je kunt je groeitraject met je coach bijsturen.

Naast de individuele groeitrajecten organiseren we technische groepssessies, leesgroepen, hackathons en andere momenten waarop we op een losse manier over technische onderwerpen discussiëren.

Voor starters en juniors hebben we ook een powertraject uitgewerkt. Lees er hier meer over.

work hard,
play hard

Organiseert je huidige werkgever een jaarlijkse teambuilding? Zo’n verplicht nummer, omdat hij toch iets moet doen?

Dat is bij codesense helemaal anders. Wij organiseren minstens één sociaal evenement per maand. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. En omdat het leuk is. 😉 Een pint drinken met de collega’s, onze jaarlijkse deelname aan de Inkart ICT Trophy, VR of lasershooting, escape games, familiebarbecue, boardgame’s, een bezoek aan Pairi Daiza, en nog veel meer. En dan hebben we nog onze jaarlijkse familietrip naar Oostenrijk. Daar stippelen we wandelingen uit naargelang je niveau en interesse. We vinden het fijn als je deelneemt aan onze evenementen, maar het is uiteraard steeds vrijblijvend.

Wat we doen naast het werk zorgt dat onze medewerkers elkaar goed kennen en soms zelfs vriendschappen smeden.

Een job als interne of freelance medewerker?

Voor ons kan het allebei. Wij zijn altijd op zoek naar een ‘perfect match’. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je je eerste stappen zetten in de wereld van .NET? We maken graag een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Geef ons een seintje.

Stage, vakantiejob?

Je kennis uitbreiden via een leuke en uitdagende stage of vakantiejob? Neem contact op en we bekijken de mogelijkheden met jou.
 

Onze kernwaarden

JIJ staat centraal

Wat we bij codesense doen, staat in het teken van jou. In onze bedrijfscultuur zijn onze medewerkers niet alleen programmeur en consultant, maar ook en vooral mens. Het ‘management’ staat altijd klaar om te luisteren en te helpen.

We doen er alles aan om je bij codesense en je klant gelukkig te maken. In dat kader organiseren we technische en sociale evenementen. Je staat er niet alleen voor. We helpen elkaar bij codesense.

Ook de coaching is op maat van het individu. Wij ondersteunen en faciliteren, maar jij zit aan het stuur. Op die manier groei je zoals je zelf wil.

relevantie

Het is belangrijk om in een evoluerende IT-wereld relevant te blijven. Wij helpen je daarbij. Hoe? Door een waaier van mogelijkheden aan te bieden waarmee je je kennis verbreedt en uitdiept. Dat kan via technische sessies, workshops, op maat gemaakte groeitrajecten en nog zoveel meer.

We zorgen dat je opdrachten krijgt die je voldoende prikkelen en waardoor je kunt groeien.

plezier

Work hard, play hard. Anderen zeggen dat ook, maar wij nemen dat echt wel ernstig. We willen dat je plezier beleeft aan je periode bij codesense. We staan altijd klaar voor jou als we kunnen helpen. We hechten veel belang aan onze sociale evenementen. Elke maand bieden we minstens een event aan, het ene al wat groter dan het andere. Sommige evenementen zijn enkel voor codesensers, andere voor het hele gezin. Bij codesense heb je naast je werk ook een flinke dosis fun.

Thirstday’s

De laatste donderdag van elk kwartaal komen we samen voor een ‘Thirstday’. Die staat ook open voor mensen die ons beter willen leren kennen. Geef vooraf een seintje en we verwelkomen je graag. We voorzien voldoende eten, water, frisdrank en bieren. Er is geen vast schema op zo’n Thirstday. We kunnen bordspellen spelen, poolen, kickeren, pingpongen of gewoon wat bijpraten. Alles gebeurt in een ongedwongen sfeer waar je ons en potentieel nieuwe collega’s beter leert kennen.

Zin om langs te komen? Geef ons een seintje.

Codesense is een betrokken .NET first competence center. Onze mensen voelen zich snel thuis in onze warme omgeving. Samen vormen we je tot een sterke consultant die een meerwaarde kan bieden bij een klant.

contact

Prins Boudewijnlaan 43
2650 Edegem

+32 (0)3 500 17 76
hallo@codesense.be


BTW BE0741508382

© 2020 - codesense - .NET Competence Center - privacybeleidcookiebeleid