werken met codesense?

Wij willen een zo groot mogelijke toegevoegde waarde bieden aan onze klanten. Voor onze brede waaier aan activiteiten hebben we experten die hun meerwaarde bewezen hebben.

Waarin we actief zijn:

  • Consultancy
  • Inhouse software projecten
  • Application Lifecycle Management (ALM)
  • Projectbegeleiding

Hieronder vindt u meer info per domein.

 

consultancy

Al onze consultants zijn .NET-experts. Wij zorgen dat consultants en projecten bij elkaar passen. Daardoor voelen onze consultants zich goed in een project en zijn ze een grote meerwaarde in het team van onze klant.

We staan garant voor permanente begeleiding en opleiding van de consultants. Zo volgen onze consultants interne en externe opleidingen, voorzien we in lesmateriaal (boeken, video’s,…), begeleiden we in het behalen van certificaten en vinden er regelmatig contactmomenten plaats om kennis en ervaringen te delen. Ook is er voor iedereen een op maat gemaakt groeitraject. Zo blijven onze consultants op eigen tempo en heel gericht groeien. Dat is voor ons heel belangrijk.

Codesense ondersteunt zijn consultants ook tijdens hun projecten. Er is geregeld overleg.

inhouse software projecten

We helpen met software die we op maat maken om echt een oplossing te bieden voor de problemen, uitdagingen of behoeften van een klant. Daarom werken we graag heel nauw samen. We willen echt begrijpen wat een klant verlangt. Ook zijn business wensen we beter te leren kennen. We denken graag actief mee en zijn een klankbord.

Codesense werkt op een agile manier. Daardoor reageren we snel op veranderende behoeftes of eventuele nieuwe inzichten van een klant. Door het ontwikkelproces op te delen in korte en haalbare sprints geven we klanten vlugger en vaker inzicht in hoe de applicatie zal werken en eruit zal zien. We spelen kort op de bal en grijpen meteen in als dat nodig is.

application lifecycle management

Application Lifecycle Management (ALM) is een framework dat alle onderdelen bewaakt die in een levenscyclus van een applicatie voorkomen. Het gaat onder meer over een oplijsting van vereisten, softwarearchitectuur, ontwikkeling, testing, onderhoud, continuous integration en release management.

Door het gebruik van ALM-methodieken en -tools die hun nut bewezen hebben, vereenvoudigen en verbeteren we het ontwikkelproces. Dat wordt bovendien overzichtelijker en duidelijker voor klanten.

Codesense is een betrokken .NET first competence center. Onze mensen voelen zich snel thuis in onze warme omgeving. Samen vormen we je tot een sterke consultant die een meerwaarde kan bieden bij een klant.

contact

Prins Boudewijnlaan 43
2650 Edegem

+32 (0)3 500 17 76
hallo@codesense.be


BTW BE0741508382

© 2020 - codesense - .NET Competence Center - privacybeleidcookiebeleid