word jij onze nieuwe
'codesenser'?

Bij codesense vind je...

SOLLICITEER ➜

A sense of code

Hoewel we kunnen genieten van een avondje 'Jurassic Park', vind je bij codesense geen 'dinosaurussen'. De kennis van onze consultants blijft meegroeien met de evoluerende IT-wereld. Wil je je verdiepen in DDD, Azure of Angular? We organiseren regelmatig technische groep sessies, leesgroepen, hackathons en workshops. Hier krijg je de kans om bij te leren en ook om zelf jouw ervaring te delen! Meer weten of Blazor, Maui, Docker…? Je kan rekenen op de hulp van onze coaches, elk met zijn specialisatiegebied. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen in de richting die je wil.

a sense of balance

We hechten veel belang aan een evenwichtige work-life balans. We verdedigen je belangen bij onze partners, zeker als het gaat over de nodige flexibiliteit in verband met thuiswerk. Er kunnen zich momenten voordoen waarop je focus meer verschuift naar je privéleven. Je krijgt de ruimte om je privézaken aan te pakken.

A sense of fun

Bij codesense heb je naast je werk ook een flinke dosis fun! We vinden het belangrijk dat er verbondenheid heerst binnen codesense. Dit doen we door minstens 1x per maand vrijblijvend samen te komen voor een teamevent. Het geeft je de kans om energie te tanken en je collega's beter te leren kennen.  Als 'codesenser' sta je er dus nooit alleen voor.

"Er is veel persoonlijke belangstelling. Dit kwam ook aan bod tijdens mijn sollicitatiegesprek. Wat Maarten me toen vertelde over de bedrijfscultuur binnen codesense was niet gelogen."
- Anton, developer bij codesense
Anton, een developer bij codesense

ZIEN We JE OP ONS
VOLGENDE EVENT?

Bij codesense valt er elke maand wel iets leuks te beleven. Een pint drinken met de collega’s, een bezoekje met de familie aan Pairi Daiza, lasershooting, karting,... En vergeet onze jaarlijkse familietrip naar Oostenrijk niet.
Kortom voor elk wat wils. Bekijk onze vacatures en wie weet zien wij elkaar op het volgende codesense-event.

BEKIJK ONZE VACATURES!

BEN JIJ EEN STARTER?
VOLG ONS POWERTRAJECT!

Sta jij nog aan het begin van je carrière? Speciaal voor jou hebben we het powertraject ontwikkeld, een praktijkgerichte opleiding in .NET! Zo kan je met een gerust gevoel én met kennis van zaken starten aan je eerste opdracht als consultant.

IK BEN EEN STARTER!
Sam, een developer bij codesense
Kevin, een developer bij codesense

heeft .net GEEN geheimen
meer voor jou?

Heb je al heel wat waters doorzwommen? Weet jij al wat meer van .NET en zoek je een aangename werkomgeving waar je kennis en kunde echt het verschil maken? We nodigen je graag uit voor een gezellige babbel om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Let's have a chat