A SIXTH SENSE
FOR CODING

Ben je op zoek naar specifieke kennis of een helpende hand? Dertig straffe developers staan klaar om je te helpen bij je IT-uitdagingen. Van consultancy tot projecten op maat, je kan op onze ervaring en expertise vertrouwen.

Of zoek je, als developer, hét team waarin je je talenten verder kan ontplooien? Bij ons vind je collega's die elkaar motiveren om kennis te delen en relevant te blijven.

ik zoek een developer ik ben een developer

Making sense in...

.NET icoon met C#
.NET

.NET stroomt door het bloed van de nieuwste tot de meest ervaren doorgewinterde collega’s. Of het nu gaat het oudere .NET framework of de nieuwste .NET 6 en straks .NET 7, het heeft geen geheimen voor ons team.

Icoon met Azure logo
AZURE

Gemakkelijk, schaalbaar en flexibel, zonder aanloopkosten. Dankzij deze Cloud toepassing kan jij je concentreren op je kernactiviteiten, bevrijd van tijdrovend beheer en onderhoud van jouw IT-omgeving.

Icoon met Angular logo
FRONTEND

Een webapplicatie in Angular, Vue.js, React of een andere front-end technologie? Afhankelijk van jouw vraag en behoefte bouwen wij je softwareapplicatie in de technologie die het meest geschikt is.

ZO HELPEN WIJ JOU
Een ontwikkelaar bij codesense.

GEDREVEN DEVELOPERS
BIJ CODESENSE

Wij hebben oog voor de persoonlijke groei van onze developers, zowel op technisch als op persoonlijk vlak. Daarom voorzien we hen van de nodige tools in de vorm van workshops, tech talks, leesgroepen, enzovoort.
Wil jij ook werken in een betrokken en gedreven team waar je de begeleiding krijgt die je verdient?

vertel me meer
"De waarden van codesense zijn geen holle woorden,
wat je leest op deze website is hoe ik het zelf ervaar in de praktijk."
- yarrick, developer en coach bij codesense
.Net Consultant en coach Yarrick

JOUW FOTO OP ONZE FOTOMUUR?

Iedereen die bij ons op kantoor is geweest, herkent ongetwijfeld onze fotomuur. Knappe koppen sieren onze wand. Hangt jouw foto binnenkort tussen onze 'codesensers'?

bekijk onze vacatures ➝