30 straffe developers
aan je zijde

EXTRA MANKRACHT
Twee handen in elkaar geslagen.

Iemand met een zesde zintuig voor .NET in je team? Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling binnen .NET. Je kan op onze consultants rekenen om specifieke kennis in jouw team te brengen, zowel op lange als op korte termijn.

Codesense zorgt ervoor dat er een match is tussen project en consultant. Een win voor alle partijen. Ook tijdens een lopend project garanderen we permanente begeleiding en opleiding van de consultant. We blijven steeds bereikbaar en kijken regelmatig of de samenwerking goed verloopt.

.NET developers aan het pair programmen
software OP MAAT
Een handpalm brengt een idee naar voren.

Je kan bij ons terecht voor de inzet van een projectteam of software op maat. Vanaf het begin stemmen wij de verwachtingen duidelijk af. Onze experts werken actief mee en fungeren als klankbord. Dankzij onze Agile manier van werken, spelen we snel in op veranderende behoeften of nieuwe inzichten van onze partners.

Ook nadat een software project succesvol is afgerond, reiken we je de nodige middelen aan om een goede opvolging te verzekeren. Door de juiste ondersteuning te bieden of door medewerkers intern op te leiden om de software support zelf op zich te nemen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

"Codesense is sterk in C# en Angular, je merkt dat ze investeren in coaching en training van hun consultants. Als we om versterking vragen, doen ze hun uiterste best om de juiste persoon voor te stellen. Ik zou zeker weer met hen samenwerken."
Ronald Ketsman,
teamlead - Socialistische Mutualiteiten
"Working with Codesense was a very positive experience. Apart from having a very good knowledge of Microsoft Azure, they are flexible and direct. Next time we need reinforcement, we will work with them again."
Céline Clermont,
Business Domain Specialist - D’ieteren

werken met codesense?

Of je nu op zoek bent naar extra mankracht of software op maat, wij vinden 'the right (wo)man for the job'. Onze developers kunnen altijd rekenen op de steun van hun collega's. Je krijgt dus als het ware 30 sterke ontwikkelaars aan je zijde. Al onze consultants zijn experts in .NET, het is onze core business. Ook voor cloud applicaties of frontend projecten kan je terecht bij codesense.

CONTACTEER ONS ➝