start je carrière in it

Voor pas afgestudeerden en mensen die aan het begin van hun carrière, hebben we het powertraject ontwikkeld. Dit programma bereidt je stap voor stap voor op een carrière als .NET consultant. Tijdens dit traject volgen we je van nabij op, ook tijdens een doorlopende opdracht. Bij je coaches en collega's kan je altijd terecht met vragen. Als starter bij Codesense, sta je er dus niet alleen voor.

Lees hieronder meer over het traject dat je als starter doorloopt.

hET POWERTRAJECT

kennismaking

Aan de hand van een kennismakingsgesprek, een technisch interview en 2 assessments evalueren we je technische vaardigheden en soft skills. Zo weten we hoe ver je al staat en hoe we je het beste verder kunnen ondersteunen.

01
Kennismaking; twee handen die elkaar schudden
Online opleidingen tot .net developer; een computer met afstudeerhoedje
02
Opleiding

In samenspraak met de coaches en eventueel je (toekomstige) opdrachtgever stippelen we een traject uit dat je voorbereid voor een eerste ervaring in de wereld van consultancy. Dit traject kan verschillende zaken omvatten: externe opleidingen, online resources, boeken, pair programmings, doelgerichte opdrachten…

Coaching

Onze coaches volgen je op de voet via regelmatige contactmomenten. Voel je je nog goed binnen je opleidingstraject? Moeten we dingen bijsturen? Heb je extra begeleiding nodig? Daar zorgen wij voor. Dit programma is afgestemd op jouw behoeften en tempo. Wij ondersteunen en stimuleren, maar jij zit aan het stuur.  

03
Als persoon in opleiding kan je verschillende richtingen uit.
Een diploma
04
Certificatie

Om je opleiding maximaal te benutten, geven we je als startende collega een duwtje in de rug door je de mogelijkheid te bieden om je te laten certificeren. Enkele certificaten binnen Codesense zijn programmeren in C#, Azure Fundamentals (AZ 900) of Developing Solutions for Microsoft Azure (AZ-204).
Uiteraard is je certificering afhankelijk van je opleidingsgebied. 

“Codesense was de enige die op de bedrijvendag eruit sprong met hun aanpak voor starters, namelijk het powertraject. We zijn nu enkele maanden verder en ik heb er nog geen spijt van.”
- Joren, junior developer bij codesense
Junior developer Joren

JOUW CARrière starten bij codesense?

Lanceer mijn carrière ➝